Ediția «Educație fără bariere», 3 decembrie 2011, 15.00, TVR1
Vă mulțumim tuturor celor care ne-au acordat sprijin, celor care au participat la Gală, tuturor celor care ne-au scris, celor care s-au încris în competiție, celor care au jurizat, celor care au comunicat pentru această ediție!

Gala persoanelor cu dizabilități "Angajează abilitatea!"

ActiveWatch – Agenția de Monitorizare a Presei și Fundația Motivation România au organizat în data 16 noiembrie 2010, în Studioul 3 al TVR, Gala Persoanelor cu dizabilități „Angajează Abilitatea!”. Evenimentul, moderat de Cătalin Stefanescu, a oferit un spațiu public de întâlnire pentru peste 200 de persoane cu dizabilități, angajatori publici și privați, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și mass media.

Ediția “Angajează Abilitatea!” a adus în lumina reflectoarelor potențialul românilor dezavantajați. Ei pot oferi societății în care trăiesc creativitatea, talentul, studiile și experiențele lor. Nu i-am uitat nici pe cei care au avut forța să treacă peste propriile stereotipuri și i-au angajat. Și nici pe cei care au adus aceste persoane în spațiul public, prin accesibilizări corecte, prin articole sau emisiuni, pornind de la abilitățile lor, de la ceea ce pot face ei pentru societate.


În cadrul Galei au fost decernate premiile pentru cele patru categorii ale competiției care s-a desfășurat în luna octombrie. 99 de candidați s-au înscris în competiție și au primit, în perioada de jurizare, peste 14000 de voturi de la public pe site.
 

Adevărul Holding
Adevărul
Click! Sănătate
Știrile Europa FM
București FM
24 FUN
Oops Media
România liberă
Elle
Avantaje
Psychologies
Baby
Hotnews.ro
SmartWoman.ro
BestJobs.ro
PromoAfaceri.ro
BusinessCover.ro
Romaniapozitiva.ro
Special Olympics România
Step by Step
Media Image
IMPHOTO
Sovis Print
StartEvo